+36 70 376 9862

Pályázati tanácsadás

Ha a forrás igény adott, vagy csak egyszerűen érdeklődne, hogy milyen lehetőségek vannak, amik előre vihetik vállalkozását, keressen meg minket. Az első beszélgetésünk minden esetben teljesen ingyenes. A továbbiak minden ügyfelünknek ingyenesek. Egyéb esetben 15.000 Ft/órát számítunk fel.

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelési szolgáltatásunk esetén a céget és az igényeket előre felmérjük. Ezek alapján folyamatosan figyeljük a lehetőségeket. Leggyakrabban már kiírás előtt tudjuk, hogy mi várható.

Pályázatírás

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a hatékony pályázatírás kapcsán. Nagyon nagy arányban érünk el sikert. Amennyiben konkrét elképzelése van, konkrét pályázatra, kérje előminősítésünket.
Háromféle üzleti modell szerint írhatunk Önnek pályázatot.
Minden olyan cégnek, mely könyvelésen ügyfelünk, ingyenes  pályázatfigyelés, a tanácsadás, és az írás is, volumentől függetlenül.
Ha nem ügyfelünk, de rendelkezik pályázatfigyelési szolgáltatással nálunk, akkor szintén ingyen írunk pályázatokat, volumentől függetlenül.
Eseti megbízásokra ajánlatot pedig a pályázat volumenétől függően tudunk adni.

Forrásteremtés

Nem csak pályázatokkal lehet pénzhez jutni. Cégünk partnerei segítségével rugalmas, és kedvező feltételű hitelszerzésben is tud segíteni. Nagyobb volumenű, nagy megtérüléssel kecsegtető projektek esetén kockázati-tőke bevonásra is van lehetőség.

Könyvelés és pályázatírás

Ha nálunk van a könyvelés, akkor teljes mértékben átlátjuk a cég pénzügyeit, lehetőségeit. Így sokkal hatékonyabb tud lenni a pályázatokra való felkészülés is.
Mi több, ha nálunk van cége könyvelése, akkor sem pályázati tanácsadásért, sem pályázatírásért, sem pedig pályázatfigyelésért nem számolunk fel semmilyen összeget. Ezek kiegészítő szolgáltatások lesznek a könyvelés mellé, még abban az esetben is, ha a kiegészítő szolgáltatások díja nagyobb lenne, mint a könyvelés díja.
Miért éri ez meg nekünk?

Mert, ha be tudunk vonni forrást cégébe, akkor jó eséllyel a növekedni fog, és a könyvelés havidíja is egy idő után emelkedő pályára áll, ha a munka mennyisége növekszik.

Pályázatorientált cégközvetítés

Az se baj, ha nincs cége. Rengeteg olyan alvó cég van adatbázisunkban, ügyfeleinktől, amik átvilágításában, és átvételében tudunk segíteni. Több éves, esetenként nagy árbevételű cégekről van szó. Pályázatképesek.

Céges pályázat cég nélkül?

Az se baj, ha nincs cége. Rengeteg olyan alvó cég van adatbázisunkban, ügyfeleinktől, amik átvilágításában, és átvételében tudunk segíteni. Több éves, esetenként nagy árbevételű cégekről van szó. Pályázatképesek.