+36 70 376 9862

Pályázatképes eladó cégek

Lentebb az aktuális, általunk kínálat, eladó/átadó pályázatra alkalmas cégeket találod. Amennyiben van olyan, amelyik felkeltette az érdeklődésed, keress meg minket.

15 éves alvó cég eladó (Kft)

Néhány évig utazási irodaként működő, de már évek óta alvó cég eladó. Pályázatban még soha nem vett részt. Bejegyzés dátuma: 2003/08/14, fő tevékenység: 7912 '08 Utazásszervezés, de nagyon sok más tevékenység is bejegyzésre került.

Pályázatra alkalmas kft eladó

Eladó teljesen tiszta,pályáztatható, hitelképes és a tevékenységi körével vagy annak bővítésével nagyon jól profitáló tiszta céget kap. Az eladási ár : a cégben elérhető készpénz összege.

Eladó informatikai cég

2016-os árbevétel kb 5 millió forint A 2015-ös csak 500ezer ft Igen folyamatosan vannak új szerződő partnerek! Több mint 70 átalánydíjas partner! Van akik havi szinten, van akik negyedéves és van akik évente fizetnek fenntartási átalánydíjat! Az átalánydíjas partnerek körülbelül 4 millió forint árbevételt hoznak. A plusz munkák amiket bevállalok további milliókat (ilyen a webes szolgáltatások értékesítése Upsell) Eladási ár irányár kb 30 millió forint Ebben benne van egy hírportál ami a cég aportja (jelenleg 2.5 millió forintra van értékelve - > könyvvizsgálóval kb 10-15 millió forintra bőven fel lehet vinni) Több mint 5000 cikk és 2.1 millió nézettséggel rendelkezik Közel 100 weboldalaink hirdetési lehetőséget is biztosítanak. A saját weboldalak linképítve vannak így hirdetés nélkül is folyamatos a megkeresés. 1 év alatt készült el közel 60 weboldal. (átlagosan 1 weboldal 10 ezer forintért készült -> ez lett a referencia) Most éppen volt 820 ezer forintos weboldal rendelés is. De kb a fele hajlik a plusz szolgáltatások vásárlására is. Továbbá beletartozik az eladásba még egy Pályázati számítógép is 1,5 millió forint értékű. Komolyabb kihasználással 10-20 milliós éves árbevételt is bőven el lehet érni vele. Én elsősorban a mikrotranzakciós bevételt részesítettem előnyben a cég növekedése és a referencia gyártás szempontjából! A bevételt további IT kiszervezéssel lehetne növelni Weboldal / Webshop üzemeltetéssel Hirdetési felületek értékesítéséve (ez nincs kihasználva) Audió - Videó film szolgáltatásokkal Webáruháza kiszervezése és felügyelete A cég jól megalapozott üzleti tervvel, bevétellel működik. Amennyiben nem megy el kb 1-2 év alatt eléri a kívánt bevételt - esetleg egy EU pályázati vagy egy közösségi finanszírozással egyben.

Eladó Média – Informatikai cég 30 millió forintért

A vállalkozás éves nettó árbevétele 5 millió forint volt, folyamatosan növekedik. Állandó havi átalánydíjas partnerek, továbbá 3évre elkötelezett negyedéves és éves partnerekkel rendelkezik a cég. Havi átlagos bevétele 300 ezer és 1 millió forintra tehető úgy, hogy minimális munkabefektetést igényel. Van olyan, hogy a partnerekre hetekig rá sem nézek.  A cég több saját weboldallal is rendelkezik (céges, számítógép webshop, pályázati weboldal, szakmai blog, és egy hírportál) A weboldalak SEO-va és Link építve is vannak, így minimális hirdetéssel is folyamatos a nézettség és a megkeresés vagy megrendelés az oldalakról. A céget profilváltás miatt adom el. Sokkal nagyobb potenciál van a cégben mint amit jelenleg kihasználok. A cég leinformálható, köztartozása vagy jogi eljárás ellene nincs és nem is volt. Az elmúlt évek sikerei számokban. 429 kiállított és kifizetett számla, több mint 70 ügyfél, több portálon való megjelenés, Több, mint 2 millió oldalletöltés a hírportálunkon. A vállalkozás alkalmas az EU pályázatokon való részvételre, közbeszerzésre is.

2009-től müködő Kft

3 millió Ft-os jegyzettőkével rendelkező,2009-től működő Kft pénzügyi,ingatlan és kü kereskedelmi tevékenységekkel átadó. A cég nem veszteséges, így pályázatokhoz is kedvező.

Takarító cég eladó

Eladó egy 15 éve alapított jól működő, nyereséges, takarítással és épületüzemeltetéssel foglalkozó cég. A cégnek bevezetett állandó ügyfélköre és jól fizető szerződésállománya van. Pályázati célokra is kiválóan alkalmas, rendezett könyveléssel, tartozásmentesen. A cég országos szinten működik, vidéki területekkel is rendelkezik. A 15 éves működés alatt rendkívüli referenciákat gyűjtött ill. jelenleg is kiemelt megrendelőkkel rendelkezik. A cég modern és korszerű gépparkkal felszerelt, továbbá 2 db céges autóval is rendelkezik. Jól felépített pályázati anyagokkal és kiépített marketing stratégiával rendelkezik, a cégnek sok megkeresése van. Cégünk jelenleg 2 db céges weblappal rendelkezik és működik. A cég egy budapesti 65 m2-es iroda+raktárban működik (bérlemény). A cég éves árbevétele meghaladja a 60 MFt-ot. Kompletten, bevezetett márkanévvel, céggel, meglévő szerződésállománnyal, kidolgozott pályázati anyagokkal, bérleménnyel, gépparkkal, céges autóval, működő weboldalakkal kerül átadásra az új tulajdonosnak. Az eladás oka: a tulajdonos egészségügyi állapota nem teszi lehetővé az ügyvezetői feladatok ellátását. Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. Irányár: 48 MFt

Nagy értékű ingatlannal kft eladó

Albertirsai székhelyű adósságmentes KFT belterületi, sokoldalúan hasznosítható ingatlannal eladó! Pályázatra, hitelfelvételre is alkalmas!A cég jelenleg működik , minimális bevételt termel,amely kizárólag az ingatlan bérbeadásából származik.Nyugdíjazás miatt szeretnék megválni tőle . A cégben van 8 millió tagi hitel.

Gumiabroncs webáruház

2005 óta működő webáruház, www.gumimarket.hu, a keresőkben gumi, gumiabroncs szavakra az első oldalon jelenik meg. Évi nettó 350milliós árbevételt és kb. évi 30ezer darabos eladást generál. Folyamatos szoftverfejlesztés zajlik jelenleg is. Az utolsó két év nettó árbevétele 350millió Ft volt. A cég nyereséges, pályázatképes.

kft bolthálózattal eladó

1991-es alapitású sütöipari kft,2db üzemmel,16db saját üzemeltetésű bolttal,350 milliós forgalommal,nyereséges gazdálkodással,pályázat és hitelképesen,bács megyében eladó.

SÜRGŐSEN ELADÓ CÉG (tevékenység nélkül, tartozások nélkül)

Az IPK Iparpolitikai Kutatóintézet Kft a tulajdonosok, ügyvezető külföldi munkaviszonya valamint egyéb elfoglaltságai miatt 2013 óta inaktív. A jegyzet tőke 500.000,- Ft. Köztartozás, egyéb "csontváz a szekrényben" nincsen. Teljesen alkalmas alapszintű (forgalomtól független) pályázatok beadására, stb. Az itt feltűntetett ár tartalmazza a honlapot és az arculatot, illetve a cégben megtalálható tőkét. Ajánlatokat, további részleteket a fenti elérhetőségeken lehet megbeszélni.

3 éve alapított kft PÁLYÁZATKÉPES kft eladó

3 éve alapított ÁFÁs kftnket szeretnénk eladni. A Kftben még nem történt számlakiállítás, viszont 2 lezárt pénzügyi évvel rendelkezik, így ideális pályázatokon való résztvételhez.

11 éves Kft. köztartozásmentesen, pá...

11 éves Kft. köztartozásmentesen, pályázatképesen, minimális előző évi veszteséggel, tagi kölcsön bentlévőséggel eladó. Érdeklődés esetén további adatok.

11 éves Kft köztartozásmentesen, pál...

11 éves Kft köztartozásmentesen, pályázatképesen, minimális előző évi veszteséggel, tagi kölcsön bentlévőséggel eladó. Érdeklődés esetén további információ és adat.

Székesfehérvári székhelyű, biztosí...

Székesfehérvári székhelyű, biztosítási alkuszi főtevékenységgel (akár teljes alkuszi állománnyal, ami 3,5 Millió FT értékű, természetesen ez az összeg az 1,5 Milliós eladási árban nincs bent!!! 2009.november óta nyereségesen működő, köztartozás mentes, pályázat képes cég 500Ft-os tagi kölcsönnel, még 8 hónapig érvényes 1M Ft-os Széchenyi hitelkerettel eladó

1996. 01 hóban alapított Kft. Tartozá...

1996. 01 hóban alapított Kft. Tartozás és hitelmentes. Fő tevékenység: műanyaggyártás, de bejegyzett tevékenység többek között a kiskereskedelem és vendéglátás is. A cég fokozottan hátrányos régióban működik, gyakorlatilag az Állami támogatások elnyerése csak a pályázatok időben történő beadásán múlik. Ugyanez vonatkozik a kiemelt támogatásokra is.

1996. 01 hóban alapított Kft. Tartozá...

1996. 01 hóban alapított Kft. Tartozás és hitelmentes. Fő tevékenység: műanyaggyártás, de bejegyzett tevékenység többek között a kiskereskedelem és vendéglátás is. A cég fokozottan hátrányos régióban működik, gyakorlatilag az Állami támogatások elnyerése csak a pályázatok időben történő beadásán múlik. Ugyanez vonatkozik a kiemelt támogatásokra is.